Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018

Το σόι σου!

Το να βρεις ελληνική σειρά που να αξίζει, να σου κεντρίζει το ενδιαφέρον και να σε διασκεδάζει είναι εξαιρετικά σπάνιο στις μέρες μας. Ακομη περισσότερο το να διασκεδάζει και την υπόλοιπη οικογένεια. 




"Το σόι σου" είναι μια ελληνική σειρά που φαίνεται να έχει μαγέψει το ελληνικό κοινό, αφού φέτος θα συνεχίσει να βγάζει νέα επεισόδια για πέμπτη συνεχή χρονιά. Το καλό με τα επεισόδια της σειράς αυτής είναι πως είναι αυτοτελή, με αποτέλεσμα το σήριαλ να μη "κάνει κοιλιά", όπως συμβαίνει συνήθως με τις μακροχρόνιες σειρές. 

Ένας ακόμη λόγος για τον οποίο το "σόι σου" έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία είναι γιατί οι ηθοποιοί δεν έχουν αλλάξει καθόλου από τότε που πρωτοάρχισε να προβάλλεται στην ελληνική τηλεόραση. Φυσικά, όλοι οι ηθοποιοί είναι εξαιρετικοί.

Το θέμα της σειράς αφορά την ελληνική οικογένεια και τις στενές σχέσεις που έχουν τα μέλη μεταξύ τους, ανεξαρτήτως κοινωνικού στάτους. Η οικογένεια της κοπέλας είναι απλοί ανθρωποι κι αγαπημένοι. Ο γαμπρός προέρχεται από οικογένεια γιατρων, ανθρώπους της υψηλής κοινωνίας. Σε ένα επεισόδιο παρακολουθούμε όσα διαδραματίζονται στη μία οικογένεια και στο επόμενο όσα γίνονται στην άλλη στο κυριακάτικο τους τραπέζι.



1 σχόλιο:

Mia είπε...

Αγαπημένη σειρά της ελληνικής τηλεόρασης. Καλώς βρεθήκαμε, Ειρήνη μου.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...