Σάββατο 4 Μαΐου 2019

This is us!


     Όπως έχω πει και στο παρελθόν, μία από τις αγαπημένες μας ασχολίες με τον άντρα μου είναι να παρακολουθούμε σειρές κι ενίοτε ταινίες. Πρόσφατα, ανακαλύψαμε μια σειρά αμερικάνικης παραγωγής που μας έχει καθηλώσει. Πρόκειται για μια σειρά κωμωδίας και δράματος, που αναφέρεται στις ιστορίες των τριών αδερφών Πίρσον και των γονιών τους.
     Τα τρία αδέρφια ονομάζονται Κέιτ, Κέβιν και Ράνταλ και γεννήθηκαν την ίδια μέρα. Η μητέρα τους ήταν έγκυος σε τρίδυμα, όμως κατά τη γέννα, έχασε το ένα από τα τρία. Ο Ράνταλ, ένα μωρό μαύρων, έτυχε να βρίσκεται δίπλα από την Κέιτ και τον Κέβιν στο μαιευτήριο. Ο πατέρας του τον είχε αφήσει στο τμήμα της πυροσβεστικής της περιοχής και ένας πυροσβέστης τον μετέφερε στο μαιευτήριο.

      Η οικογένεια Πίρσον πήρε τα "πιο ξινά λεμόνια" που της έδωσε η ζωή κι έφτιαξε λεμονάδα, όπως χαρακτηριστικά είπε ο μαιευτήρας και μελλοντικά φίλος της οικογένειας, που επίσης είχε χάσει ένα παιδί. Πώς μεγάλωσαν τα παιδιά, οι εκπλήξεις που έφερε η ζωή, γεγονότα που τους σημάδεψαν για πάντα.
      Αυτόν τον καιρό, ο άντρας μου κι εγώ παρακολουθούμε τη τρίτη σεζόν της σειράς, η οποία είχε ξεκινήσει τον περασμένο Σεπτέμβριο. Στο έργο υπάρχουν πολλές ανατροπές και μας αρέσει εξαιρετικά που ποτέ δε πέφτουμε μέσα στις προβλέψεις μας. Θα μπορούσα να την χαρακτηρίσω ως την πιο απρόβλεπτη σειρά που έχω δει. Τη συστήνω ανεπιφύλακτα.


12 σχόλια:

Woman in Blogs είπε...

Καλό μήνα!

Giannis Pit. είπε...

Καλησπέρα Ειρήνη.
Νομίζω κάνετε το καλύτερο με τον άντρα σου. Παρακολουθείτε μαζί κάτι που σας αρέσει και μπράβο. Σε ευχαριστούμε για την παρουσίαση καλή μου φίλη. Καλό μήνα.

Μαρία Γ. είπε...

Τι σύμπτωση!
Τελευταία ακούω κι άλλους να μιλούν με θαυμασμό γι' αυτή τη σειρά.
Μάλλον ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να τη δω κι εγώ :)
Σ'ευχαριστώ πολύ για την πρόταση.
Kαλό μήνα και καλό απόγευμα Ειρήνη

ΔΕΛΦΙΝΑΚΙ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
to e-periodiko mas είπε...

Με έκανες να θέλω να τη δω Ειρήνη μου!! Συμφωνώ με το Γιάννη, είναι πολύ ωραίο που την παρακολουθείτε μαζί με τον άντρα σου και περνάτε όμορφα!
Να είστε πάντα καλά!
Χρόνια πολλά, καλό μήνα και καλή σου εβδομάδα, κορίτσι μου!
Φιλιά
Μαρίνα

Paraskevi Lamprini M. είπε...

είναι θαυμάσιο να βρίσκεις κάτι καλό στην οθόνη... καλό απόγευμα νάχεις φίλη... και Χρονια σου πολλά, με υγεία... Χριστός Ανέστη

Κική Κωνσταντίνου είπε...

στα υποψιν!!!
καλημερα γλυκια μου

Κυριακή στο σπίτι | Sunday at Home είπε...

Αν και βλέπουμε κ εμείς σειρές ομολογώ αυτή δεν την έχουμε ξεκινήσει. Ευχαριστούμε για την πρόταση!

ANNA FLO είπε...

Καλησπέρα Ειρήνη μου. Πού την παρακολουθείς αυτήν τη σειρά; Φαίνεται ενδιαφέρουσα. Και είναι όμορφο που μοιράζεσαι στιγμές με τον σύντροφό σου.
Να σαι καλά
Σε φιλώ

Mia είπε...

Ακούγεται ενδιαφέρουσα η σειρά, Ειρήνη μου. Κι εγώ απολαμβάνω να βλέπω με το σύζυγο τηλεόραση (όταν υπάρχει χρόνος). Πολλά φιλιά, φίλη μου.

drastiria είπε...

Anna Flo στο Netflix

Natassas blog tips είπε...

Καλή σειρά φαίνεται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...