Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2019

Οι 10+1 αγαπημένες μου εφαρμογές για το 2018!

Καθε έτος που περνάει, ο καθένας μας έχει διαφορετικές προτεραιότητες, ανάγκες, θέλω. Ακόμα και οι εφαρμογές που έχουμε στο κινητό μας, έρχεται η ώρα που χρειάζονται ανανέωση, ανάλογα με τις αλλαγές που γίνονται στη ζωή μας και τις ανάγκες μας. Τη χρονιά που μας πέρασε κατεβασα, διέγραψα, κράτησα, ανανέωσα πολλές και ποικίλες εφαρμογές στο κινητό μου. Παρακάτω, παραθέτω τις 10+1 αγαπημένες μου από αυτές για το 2018.


10-BeBe Sound:
Αρκετά ενδιαφέρουσα εφαρμογή με λευκούς ήχους, ήχους της φύσης και νανουρίσματα για μωρά. Εμείς εδώ προτιμάμε τη μουσική Μότσαρτ και Ανάπτυξη Μυαλού. Ηρεμούν απίστευτα τη μικρή όταν είναι ανήσυχη.

9-Baby Noise:
Άλλη μια εφαρμογή με λευκούς ήχους. Εδώ έχουμε φάει κόλλημα με τον ήχο του τρενου. Μας νανουρίζει αποτελεσματικά όταν δε μπορούμε να κοιμηθούμε. Βέβαια, για τους γονείς είναι λιγάκι εκνευριστικό, αλλά για το μωράκι ...ηρεμιστικό.


8-21 Days:
Η εφαρμογή αυτή σε βοηθά να βάζεις στόχους και να τους υλοποιείς. Μια συνήθεια για να εδραιωθεί, χρειάζεται 21 ημέρες και αυτό σε ωθεί να κάνεις. Σου υπενθυμίζει καθημερινά τον στόχο σου, ενημερώνεις την εφαρμογή εάν έχεις και σήμερα καταφέρει να τηρήσεις τον στόχο και σε επιβραβεύει. Αν δε πετύχεις κάποια μέρα, σε ενθαρρύνει να ξεκινήσεις πάλι. Είναι ένας καλός τρόπος για να αποκτήσει κανείς καλές συνήθειες ή να αποβάλλει τις κακές. Ένας στόχος τη φορά είναι ένα τεράστιο βήμα.

7-WeightFit
Πολύ καλή εφαρμογή για να ρυθμίσει κανείς το βάρος του. Βάζεις τα στοιχεία σου και σου δείχνει αν βρίσκεσαι στα φυσιολογικά επίπεδα ή όχι. Έπειτα, θέτεις τα κιλά που θέλεις να φτάσεις κι ενημερώνεις όποτε θέλεις, ώσπου να φτάσεις τον στόχο σου. 

6-Listonic:
Μια εφαρμογή για ψώνια. Αξίζει, γιατί μπορεί και τα χωρίζει σε κατηγορίες, μπορείς ακόμη και να προσθέσεις και τιμές και να ξέρεις ακριβώς τι θέλεις να αγοράσεις και πόσο θα σου κοστίσει. Κάνοντας τις αγορές σου, μπορείς να "διαγράφεις" αυτά που έχεις ήδη προσθέσει στο καλάθι σου, χωρίς να τα διαγράφεις εντελώς. Έτσι, μπορείς να έχεις την ίδια λίστα και για την επόμενη φορά, κάνοντας μόνο τις τροποποιήσεις που θες.

5-Pages Manager:
Η γνωστή σε όλους, πιστεύω, εφαρμογή για τη διαχείριση των σελίδων που μπορεί να έχει κάποιος στο facebook. Ειδικά στις περιπτώσεις όπου κάποιος έχει περισσότερες από μια σελίδες, είναι ιδιαίτερα χρήσιμο εργαλείο.

4-Baby Widget:
Ποιος είναι ικανός να θυμάται κάθε μέρα πόσο ημερών, αλλά και εβδομάδων είναι το μωρό του;! Μάλλον λίγοι. Το Baby Widget έχει φτιαχτεί για να σου παρέχει αυτές τις πληροφορίες όλη την ώρα στην οθόνη του κινητού σου. Ιδιαίτερα χρήσιμη εφαρμογή για τους γονείς με μωράκια.


3-World News:
Κάτι που με έχει βολέψει πάρα πολύ, αφού μέσω αυτού μπορώ να αποθηκεύω όλες τις ιστοσελίδες και τα ιστολόγια που θέλω να παρακολουθώ. Ακόμη και το δικό μου ιστολόγιο μπορώ να παρακολουθώ και να επεξεργάζομαι από εκεί. 

2-Tasks
Αυτή την εφαρμογή δε πρόκειται να την αποχωριστώ ποτέ. Είναι κατάλληλη για απόλυτα οργανωτικούς ανθρώπους, τη συνιστώ ανεπιφύλακτα. Σου δίνει τη δυνατότητα να φτιάχνεις λίστες και να οργανώνεις με αυτό το τρόπο τα πάντα στη ζωή σου. Έπειτα ταξινομείς τις λίστες όπως θέλεις εσύ και χρησιμοποιώντας τα αγαπημένα σου χρώματα.

1-ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΜΩΡΟΥ
Η πιο χρήσιμη εφαρμογή για γονείς με νέο μωράκι. Εδώ μπορεί ο γονιός να καταγράψει τα πάντα σχετικά με το μωρό και να ενημερώνει ανάλογα τον παιδίατρο. Πότε τρώει, είτε για θηλασμό,είτε για μπουκάλι, πόση ώρα σε κάθε στήθος(έχει χρονόμετρο για κάθε στήθος), πόσα ml αν τρώει ξένο γάλα. Καταγραφή αλλαγής πάνας, αν ήταν βρεγμένη, βρώμικη, και τα δυο ή στεγνή, φάρμακα που τυχόν παίρνει το παιδί, ύπνος και άλλες δραστηριότητες. Βάρος, ύψος, περίμετρος κεφαλιού και εξέλιξη αυτών. Παρέχει αναλυτικότατα στατιστικά για τα πάντα. Ειδικά για τα νεογέννητα, που πρέπει να γνωρίζει ο γονιός κι ο παιδίατρος τη παραμικρή λεπτομέρεια, αυτή η εφαρμογή είναι ο τέλειος βοηθός.

Screenshot
Και η μία επιπλέον εφαρμογή είναι αυτή με την οποία τράβηξα τις παρούσες φωτογραφίες. Η φωτογραφική για οθόνες. Απλή κι εύκολη στη χρήση της.

Εσείς έχετε εμπειρία από κάποια από τις παραπάνω εφαρμογές;


12 σχόλια:

Τζέσσυ είπε...

Καλή Χρονιά φίλη μου!!!! Τέλεια ανάρτηση! Η αλήθεια είναι ότι δεν ήξερα τις εφαρμογές που ανέφερες και χάρηκα που μας ενημέρωσες! Με ενδιαφέρουν πολύ οι εφαρμογές που βοηθούν στην οργάνωση και όσο για τις εφαρμογές για μωράκια θα τις μεταφέρω στις μανούλες που ξέρω! Φιλάκια!

syros2js είπε...

Οκ, δεν έχω καμία από αυτές! χαχαχα!
*Το περίεργο θα ήταν να είχα αυτές τις εφαρμογές για τα μωράκια, μιας και δεν έχω μωρό βέβαια!!!
;-)
Πέρα από την πλάκα, υπέροχη αυτή η ιδέα που είχες με το θέμα του post!
ΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά, κούκλα μου!

Leviathan είπε...

Ενδιαφέρουσες εφαρμογές!! Αυτές με ήχους της φύσης κτλ μου αρέσουν πολύ!! Καλή χρονιά και από εδώ!! Υγεία και χαμόγελα πάντα!

Giannis Pit. είπε...

Πολύ χρήσιμη και πρακτική ανάρτηση Ειρήνη !
Ευχαριστούμε γιατί βοηθάει στο να κάνουμε κάποιες χρήσιμες επιλογές. Ήδη για κάποιες από αυτές άρχισα να τις κοιτώ πιο λεπτομερώς. Μπράβο.
Όμορφο Σαββατοκύριακο να έχεις.

DIMI είπε...

Καλημέρα Ειρήνη μου!
Πολυ χρήσιμες όλες οι εφαρμογές!
Ευχαριστώ που τις μοιραστικες μαζί μας!
Καλη Κυριακή!! Φιλια!!!

Κική Κωνσταντίνου είπε...

καλημερα γλυκια μου
πολυ χρησιμη αναρτηση για εμενα
θα με βοηθησουν πολυ

ευχαριστω απο καρδιας
φιλια πολλα

Natassa's blog tips είπε...

Ενδιαφέρουσες επιλογές

Κυριακή στο σπίτι | Sunday at Home είπε...

Καλή χρονιά με υγεία κ πολλά πολλά χαμόγελα! Αυτό το Listonic το αγαπώ κ το ξεχώρισα κ εγώ για φέτος!

nikol είπε...

Καμμία από αυτές τις εφαρμογές δεν έχω !! Μου κάνει κλικ να το ψάξω όμως !! Ευχαριστούμε πολύ Ειρήνη !!! Να είσαι καλά με ότι κάνεις

Mia Petra είπε...

Καλά, το νούμερο 1 όλα τα λεφτά!
Όλα τα άλλα μου έμοιαζαν κινέζικα!
Καλημερούδια και φιλιά στο μπεμπέ! ✿

χρυσάνθη είπε...

Πολύ χρήσιμα όσα παρουσιάζεις ,ιδαίτερα για εμάς τις όχι και τόσο εξοικειωμένες! Ευχαριστούμε drastiria γιατί ανοίγει λίγο και το δικό μας μάτι!!!! Καλή χρονιά να έχεις.Φιλάκια στο μωράκι.

ΕΥΓΕΝΙΑ είπε...

Χα χα! Μου φαίνονται όλα ακαταλαβίστικα! Εγώ μόνο το pinterest έχω στο κινητό! Φιλάκια πολλά!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...